'Celebrem amb la natura' realitzarà una plantació d'espècies autòctones en el paratge de la Magdalena

'Celebrem amb la natura' realitzarà una plantació d'espècies autòctones en el paratge de la Magdalena
15/03/2021 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló realitzarà aquest diumenge 21 de març una plantació d’espècies autòctones en el paratge de la Magdalena dins de la campanya de Celebrem amb la Natura. Aquesta cita ambiental es desenvolupa de la mà de l’empresa Itinerantur amb l’objectiu de afavorir la riquesa natural del terme municipal.

“L’educació ambiental és molt important per a implicar la ciutadania en la conservació del territori. Des de la Regidoria i Itinerantur promovem durant l’any Celebrem amb la Natura, una campanya per a interpretar i conéixer el nostre entorn natural, amb activitats que s’organitzen aprofitant la celebració d’un dia internacional vinculat al medi ambient”, explica el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La jornada d’aquest diumenge en el paratge de la Magdalena s’ha programat amb motiu del Dia Internacional dels Boscos i el Dia Mundial de l’Aigua, i es durà a terme amb límit de places i seguint les mesures de prevenció sanitàries. Constarà primer d’una xarrada sobre la importància de la biodiversitat i ecosistemes, acompanyada d’un joc didàctic. A continuació, els participants realitzaran una plantació d’espècies autòctones, tant d’arbres com d’arbustos de gran rellevància per a l’ecosistema. La cita serà des de les 10.30 a les 13.30 hores.

Celebrem amb la Natura ja va protagonitzar una plantació en 2020 d’arbres en la Magdalena. La campanya de 2020 de Transició Ecològica va programar 16 activitats, amb la participació de quasi 500 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari