El centre de Castelló es converteix aquest dissabte en un gran parc infantil gratuït

’Castellón Street Park’ transformarà aquest dissabte 130.000 metres quadrats de zona urbana en un parc infantil per a dinamitzar l’economia local amb motiu de la tornada a escola

El centre de Castelló es converteix aquest dissabte en un gran parc infantil gratuït

Castelló es prepara per a la tornada a escola més especial amb una iniciativa que convertirà en un gran parc infantil el centre històric de la capital de la Plana. L’Ajuntament ha presentat ‘Castellón Street Park‘, la proposta amb la qual conviden als xiquets i xiquetes de la ciutat i de la província a gaudir d’una jornada de diversió gratuïta per a tota la família amb motiu de l’inici de curs escolar.

Concretament, ‘Castellón Street Park’ transformarà la ciutat el dissabte 16 de octubre en un gran parc infantil urbà de 130.000 metres quadrats en el qual els assistents podran gaudir de multitud d’activitats com ara inflables per a diferents edats, jocs de taula gegants, bous mecànics o barredores, entre altres. A més, hi haurà cercaviles, música en viu, animació, exhibicions i street show.

L’horari del parc serà de 10.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores i en ell hi haurà personatges i animació a l’avinguda Rei don Jaime i als carrers CColón, José García, José Pascual Tirado, Gasset, Arcipreste Balaguer, Vera, Campoamor, Maestro Chapí, Caballeros, Alloza, Mayor, Enmedio o Trullols, entre altres.

Begoña Carrasco y Arantxa Miralles

Begoña Carrasco i Arantxa Miralles amb dos dels personatges de Castellón Street Park

Dinamitzar Castelló

L’activitat ha sigut presentada aquest dimarts, en roda de premsa, per l’alcaldessa de Castelló Begoña Carrasco, la regidora de Cultura, María España, i la regidora de Turisme, Arantxa Miralles, al costat del festival ‘Regresa a la ciudad‘, que tindrà lloc entre el 22 de setembre i l’1 d’octubre.

“‘Castellón Street Park’ naix amb l’objectiu de dinamitzar de la ciutat, que les famílies puguen fer les seues compres de la tornada a l’escola i gaudir de l’hostaleria i de tots els serveis”, ha destacat Arantxa Miralles.

Per part seua, l’alcaldessa Begoña Carrasco ha destacat la finalitat d'”omplir d’alegria Castelló amb activitats, música, propostes culturals i lúdiques per a tots els públics” per a, així, “omplir els nostres carrers i places, i que veïns i visitants isquen al carrer per a gaudir d’aquestes propostes culturals i d’oci”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari