El Centre Comercial Salera instal·la aparcaments per a patinets elèctrics

El Centre Comercial Salera instal·la aparcaments per a patinets elèctrics
05/03/2021 -

El Centre Comercial Salera, el propietari majoritari del qual és un fons sota la gestió de la divisió immobiliària de DWS i gestionat per CBRE, torna a confirmar la seua aposta per la sostenibilitat, instal·lant aparcaments per a patinets elèctrics, de forma totalment gratuïta per a tots els clients que desitgen acostar-se al centre comercial en aquest mitjà de transport.

La majoria d’aquests punts instal·lats compten a més amb carregadors elèctrics perquè qualsevol client puga utilitzar-nos de manera gratuïta mentre visita el centre. El servei disposa a més d’un guarda-roba per a guardar el casc, així com d’un carregador de telèfon mòbil. Aquests estacionaments se situaran, tant en el pàrquing exterior del centre (entrant per l’accés Enrique Gimeno), com en el subterrani (accedint pel pàrquing groc).

Per a Alejandro Galocha, gerent del Centre Comercial Salera: “La instal·lació d’aquests nous aparcaments suposa, per al nostre centre, un pas més en la nostra aposta per la mobilitat urbana sostenible i una millora en l’experiència de compra dels nostres usuaris. Amb un servei ràpid, fàcil i totalment disruptiu, el nostre propòsit és que el client se senta com a casa, acostant-se al centre utilitzant el mitjà de transport que trie”.

La instal·lació d’aquests punts s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de Trap, el primer servei d’aparcaments de patinets elèctrics lleugers, patentat per Yupcharge, empresa especialitzada en la fabricació d’estacions per a carregar telèfons intel·ligents en espais urbans.

Amb aquesta acció, Salera reafirma el seu compromís amb els seus clients, millorant la seua experiència de compra i treballant en favor de la mobilitat urbana sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari