El centre Europe Direct de la Diputació desmenteix les fake news sobre l'UE en un taller virtual

El centre Europe Direct de la Diputació desmenteix les fake news sobre l'UE en un taller virtual
23/02/2021 -

El Centre Europe Direct de la Diputació de Castelló ha programat, en col·laboració amb altres centres homòlegs, el webinar #UERadarBulos amb l’objectiu de donar a conéixer ferramentes de verificació d’informacions sobre els organismes oficials de la Unió Europea. Aquest taller virtual tindrà lloc el pròxim dijous 25 de febrer, en horari de 16 a 17 hores, i està dirigit a persones de totes les edats, especialment a estudiants i professionals del camp de la comunicació.

El diputat provincial d’internacionalització, Pau Ferrando, ha explicat que, en l’actualitat, «la ciutadania està sobreexposada a informacions, provinents majoritàriament de les xarxes socials i mitjans digitals, que generen estats d’opinió contradictoris i enganyosos». Per aquest motiu, «considerem que cal donar valor a les fonts oficials i saber com contrastar dades i fets per a protegir així el dret a la informació, imprescindible per mantenir sana la democràcia i la participació».

Amb aquesta finalitat, el taller comptarà amb les intervencions de María Eugenia de la Rosa, en representació de la Comissió Europea a l’Estat espanyol, i d’Andrés Jiménez, de Maldita.es, mitjà especialitzat en tècniques de verificació d’informacions.

Per saber-ne més i realitzar inscripcions, poden visitar el següent enllaç al lloc web del centre Europe Direct de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari