Tancats bars, centres culturals i locals d'oci en la Comunitat Valenciana

A partir de les 00:00 hores d’aquesta nit, es tancaran tots els establiments excepte supermercats i farmàcies per a evitar més contagis del coronavirus

Tancats bars, centres culturals i locals d'oci en la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat que a partir de les 00.00 hores d’aquest divendres 13 de març, se suspenen totes les activitats culturals, d’oci i esportives de la Comunitat Valenciana per a frenar l’avanç del coronavirus. Per tant, a partir d’eixa hora, es tancaran tots els restaurants, bars, cafeteries, gimnasos, poliesportius, sales de concerts, museus, biblioteques i cinemes en la zona de tota la comunitat autònoma.

Així ho ha assenyalat en una roda de premsa fa a penes uns minuts després del coneixement de 21 casos més de persones contagiades per coronavirus, la COVID-19, en la Comunitat Valenciana després que ahir s’anunciara la suspensió de les classes en tots els centres educatius, de tots els nivells, de Castelló, València i Alacant a partir del dilluns i de manera indefinida.

La decisió s’ha pres en la reunió de la Mesa Interdepartamental per a la prevenció davant el coronavirus que han celebrat en el Palau de la Generalitat. Per tant, la suspensió s’aplicarà en tota mena d’establiments excepte en supermercats, farmàcies i comerços que venguen productes de primera necessitat.

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, també ha informat que a partir del dilluns 16 també es tancaran els centres diürns de serveis socials, encara que ha matisat que les persones que necessiten un tractament específic urgent el rebran en els seus domicilis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari