Dos anys per davant per a fer realitat la nova residència de majors pública de Castelló

José Luis López: “Volem que es construïsca com més prompte millor perquè no sols és una necessitat per a la ciutat, sinó també per a la província”

Dos anys per davant per a fer realitat la nova residència de majors pública de Castelló

L’Ajuntament de Castelló ja ha aprovat la cessió de la parcel·la entre el carrer Onda i Ribelles Comín a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a la construcció d’una residència per a la tercera edat pública. Una reivindicació històrica per part de la ciutadania i del mateix consistori que “no sols és una necessitat per a la ciutat, sinó també per a la província”, tal com ha assenyalat el portaveu de l’equip de govern, José Luis López.

Segons ha anunciat el també regidor d’Obres, Projectes Urbans i Contractació, en l’última Junta de Portaveus s’ha aprovat la cessió d’aquesta parcel·la situada entre els carrers Onda i Ribelles Comín, per la qual cosa la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, liderada per Mónica Oltra, haurà d’iniciar les obres en un termini màxim de dos anys.

Una vegada es faça oficial la cessió en els pròxims dies i comence aquest termini, la conselleria haurà de presentar el projecte per a la concessió de la llicència d’obres, que encara no s’ha presentat com que no s’ha traslladat aquesta cessió de manera oficial, ha aclarit López. Comptarà amb 3.800 metres quadrats per a la seua infraestructura.

“Amb aquest pas vam mostrar el compromís d’executar el projecte des de la nostra part. Necessitem que es construïsca com més prompte millor perquè no sols és una necessitat per a la ciutat, sinó també per a la província. El que no volem veure són cartells de ‘pròxima construcció de la nova residència’ i que tot es quede en un solar plagat d’herbes”, ha instat el portaveu.

La gran demanda de places públiques i l’envelliment de la població han augmentat el debat al voltant d’aquesta reivindicació històrica castellonenca. Ja al setembre de l’any passat, l’alcaldessa, Amparo Marco, va demanar al conseller d’Hisenda, Vicent Soler, el desbloqueig de la construcció d’aquest centre. El portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, va anunciar també que el seu grup blindaria aquesta construcció amb l’aprovació del Pla General.

En el Ple del 9 de juliol d’enguany, l’Ajuntament va aprovar per unanimitat la cessió de la parcel·la a través d’una moció presentada pel PP i amb les esmenes del PSPV i Compromís. D’aquesta manera, quan la cessió siga efectiva i oficial, caldrà esperar un màxim de dos anys perquè el nou centre sociosanitari veja la llum.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari