Tanca la platja de Les Fonts d'Alcossebre per contaminació fecal

Tanca la platja de Les Fonts d'Alcossebre per contaminació fecal
26/07/2019 -

L’Ajuntament d’Alcalà de Xivert-Alcossebre ha tancat al públic la platja de les Fonts per contaminació d’origen fecal. Aquesta evidència s’ha detectat gràcies a unes mostres preses dimecres passat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

En aquestes mostres preses el 24 de juliol en aquesta platja d’Alcossebre, la Conselleria, dins del Programa de Control de la Qualitat de les Aigües de bany, ha identificat nivells elevats en els paràmetres microbiològics de control. Així doncs, aquests resultats superen el que s’estableix en el Reial decret sobre la gestió de les aigües de bany, a més d’indicar que existeix una presència de contaminació fecal en el punt de mostreig.

Agricultura, per tant, va prendre noves mostres el dijous i les continuarà prenent durant els pròxims dies. Mentrestant, ha sol·licitat el tancament d’aquesta zona de bany fins que els resultats analítics de les mostres realitzades indiquen valors concordes amb una qualitat d’aigua apta per al bany.

L’ajuntament, per part seua, ha indicat que es desviarà l’aigua del punt contaminat fins a la depuradora per a impedir que arribe a la zona de bany, és a dir, al mar. Amb això, es preveu que el període en durant el qual la platja de les Fonts estiga tancada siga més curt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari