Cistella suma més de 135 comerços locals de Castelló i llança una nova versió amb més prestacions

Donate destaca el creixement de la plataforma per a la compra i venda online de productes de proximitat

Cistella suma més de 135 comerços locals de Castelló i llança una nova versió amb més prestacions
17/10/2021 -

Cistella, la plataforma per a la compra i venda online de productes de proximitat en els comerços i els mercats locals de Castelló impulsada per l’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d’Innovació Comercial, supera ja els 135 establiments de proximitat de 17 categories diferents i ha ampliat la distribució als municipis de Benicàssim, Borriol, Almassora i Vila-real. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha destacat el creixement d’aquesta plataforma que va nàixer fa deu mesos amb la participació de mig centenar de botigues.

“Cistella ha suposat un nou canal de venda per al comerç tradicional, arribant a generar uns ingressos mensuals a través d’internet que abans eren inexistents”, ha indicat Donate. L’edil ha explicat a més que la plataforma ha llançat una nova versió que aporta noves funcionalitats que faciliten la compra en establir noves modalitats de pagament com el sistema Bizum o el pagament en domicili amb targeta de crèdit.

Cistella’ consisteix en una aplicació mòbil i una pàgina web (cistellacastello.com) que permet realitzar les compres en els comerços i mercats locals adherits i rebre les adquisicions en una única cistella. El ‘marketplace’ compta amb més de 12.000 productes i ja ha rebut més de 1.300 comandes. L’impacte econòmic directe per al comerç local ha sigut de 60.000 euros.

Amb la nova versió de la plataforma, Cistella permet poder triar forma de pagament, a través de la web o l’app mitjançant pagament amb targeta o bizum, o el lliurament de la comanda amb targeta o efectiu. El repartiment de les comandes es realitza amb vehicles isotèrmics i híbrids.

“Amb ‘Cistella’ estem impulsant i acompanyant al comerç local en la digitalització de les seues botigues, oferint un nou canal de venda i promoció local que els permeta competir amb altres plataformes de venda en línia, una iniciativa que demostra el nostre compromís amb els mercats i comerços locals”, ha recalcat Donate.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari