'Patis oberts' celebra aquest dissabte la seua festa de cloenda

Hi haurà coreografies, tallers, gimcanes i jocs populars per als xiquets

'Patis oberts' celebra aquest dissabte la seua festa de cloenda
07/06/2019 -

La regidoria d’Educació, amb Enric Porcar al capdavant, va posar en marxa a principi de curs la iniciativa Patis Oberts, una activitat que proposa obrir els patis dels col·legis els divendres de vesprada i dissabtes de matí perquè els xiquets puguen gaudir d’una estona d’oci i de les instal·lacions dels patis amb seguretat. Aquesta proposta s’ha desenvolupat durant el curs en les escoles Exèrcit, La Marina, Jaume I, Benadressa, Castàlia, Lluís Revest, Censal, Juan G. Ripollés, Manel Garcia Grau, Herrero i Sant Agustí.

La temporada s’ha estés fins al cap de setmana del 9 de juny. Per això, el proper cap de setmana se celebrarà una festa de cloenda per tancar l’activitat del curs 2018-2019. Aquest esdeveniment inclourà tota una sèrie de jocs i tallers perquè els més menuts puguen gaudir d’una estona d’oci abans de ‘tancar els patis’ de nou durant l’estiu.

Entre les activitats programades, destaquen els castells inflables i les coreografies que s’organitzaran als patis. A més, també es durà a terme un taller de circ i hi haurà un espai per als jocs tradicionals. Més tard, a última hora, estarà el pinta cares i es jugarà una gran gimcana. En tot moment els monitors estaran treballant per la seguretat dels xiquets que acudisquen, però que també podran jugar lliurement pel pati. En definitiva, la regidoria d’Educació organitza una jornada lúdica per concloure una activitat que ha rebut en tot moment el suport dels centres, els pares i mares i també dels xiquets i xiquetes que han omplert els patis de jocs cada cap de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari