Castelló i Sareb estudien vies de col·laboració en matèria d'habitatge

Marco, Navarro i Echegoyen han abordat la possible cessió de pisos per a lloguer social a la ciutat

Castelló i Sareb estudien vies de col·laboració en matèria d'habitatge
18/10/2019 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, i el president de la Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), Jaime Echegoyen, han mantingut una reunió aquest dijous per a traçar vies de col·laboració en matèria d’habitatge social a la ciutat.

Durant la trobada, els representants del consistori i de l’entitat han intercanviat informació sobre els projectes en desenvolupament i han mostrat la seua voluntat de cooperar per a explorar vies que permeten abordar casos d’emergència habitacional a través de lloguers socials.

Marco, Navarro i Echegoyen s’han emplaçat a estudiar actuacions conjuntes dins del programa de cessió d’habitatges en règim de lloguer de Sareb, que l’entitat ha posat en marxa en deu comunitats autònomes i onze ajuntaments.

Segons les dades facilitades per Sareb, a la província de Castelló, gestiona uns 7.900 immobles (residencials, sòls i terciari), a més d’un deute de més de 2.400 milions d’euros. Només en la capital de la Plana, té una cartera de més de 200 habitatges en propietat.

A més de les possibles col·laboracions en matèria d’habitatge social, s’ha abordat també l’interés del consistori per disposar de finques rústiques que permeten desenvolupar un parc agrari amb horts actualment abandonats de la zona periurbana de la ciutat, així com sòl urbà per a la instal·lació de pàrquings dissuasius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari