L'UJI i l'Agència Tributària aproparan la tasca de l'AEAT a l'entorn universitari

Han renovat el conveni de col·laboració i han signat un protocol per a realitzar activitats conjuntes

L'UJI i l'Agència Tributària aproparan la tasca de l'AEAT a l'entorn universitari
11/09/2019 -

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i el delegat especial de l’Agència Estatal d’Administració Tributària de València, Manuel Javier Cabrera, han renovat el conveni de col·laboració pel qual s’estableix el marc que regula el sistema de subministrament d’informació tributària de caràcter interadministratiu.

A través d’aquest conveni, l’UJI pot disposar d’informació precisa a través de mitjans informàtics per a exercir les seues funcions de forma més àgil i amb una disminució de les despeses.

A l’acte han assistit la rectora de l’UJI i el delegat provincial de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, Manuel Rodríguez.

Així mateix, l’AEAT i l’UJI han signat un protocol general de col·laboració amb l’objectiu d’apropar a l’entorn universitari la tasca desenvolupada per l’Agència Tributària, tant en l’àmbit funcional com en la transmissió de valors cívic-tributaris, valors que permeten inculcar en els joves una consciència ciutadana més solidària.

Per a això, algunes de les activitats que es contemplen són la realització conjunta de seminaris, jornades i cursos; donar a conéixer als universitaris les possibilitats d’ocupació pública a l’Agència Tributària, o oferir formació al personal de l’UJI, entre altres iniciatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari