Colomer destaca que amb les 'rigoroses mesures' d'aquesta edició d'Escala a Castelló "es trasllada un missatge de confiança"

Colomer destaca que amb les 'rigoroses mesures' d'aquesta edició d'Escala a Castelló "es trasllada un missatge de confiança"
02/10/2020 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de la tercera edició d”Escala a Castelló’ juntament amb l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó.

Colomer ha destacat que Castelló “ha trobat una línia de treball molt encertada en les fires marineres que ha consolidat durant tres anys amb Escala” i ha ressaltat que “aquest esdeveniment tan singular té a veure amb la voluntat de Castelló de ser rellevants en el turisme”.

El responsable de Turisme ha assenyalat que “enguany és atípic i diferent però val la pena mantenir l’esperit Escala a Castelló, de no perdre l’oportunitat també en plena pandèmia de ser rellevants, de posar l’accent i d’emetre un missatge que Castelló està obert al món en aquest any, que és complex”.

Francesc Colomer ha recalcat que en aplicar fortes mesures de seguretat i complir-les “subratllem i emetem també un missatge de confiança, de credibilitat i de cuidar la marca”.

En aquesta línia, Colomer ha incidit en què “la marca es cuida especialment quan les coses van malament, per això ara és temps de continuar construint arquitectura de marca, amb atributs i valors on el valor de la seguretat serà molt important a partir d’ara per a incorporar-lo a la imatge d’un destí”.

‘Escala a Castelló’ se celebrarà del 8 al 22 a Castelló amb la participació dels navilis Nao Victoria i Galeón Andalusia. És considerat com un dels festivals de tradicions marineres més importants de tot el Mediterrani, que enguany adaptarà la seua edició a les actuals normes sanitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari