La Comissió de Seguiment de l'Acord de Fadrell tanca el pressupost municipal de 2021 que ascendeix als 190 milions

La Comissió de Seguiment de l'Acord de Fadrell tanca el pressupost municipal de 2021 que ascendeix als 190 milions
13/01/2021 -

Els partits que integren l’Acord de Fadrell han tancat aquest dimecres en la Comissió de Seguiment el projecte de Pressupostos de l’Ajuntament de Castelló de 2021. Els comptes ascendeixen als 190 milions i prioritzen la protecció social i econòmica per a fer front a la crisi per la covid-19 i les estratègies de reactivació marcades pels fons de reconstrucció de la Unió Europea.

Regidors i representants del grup socialista, Compromís i Podem-EUPV Castelló han escenificat en la Comissió de Seguiment de l’Acord de Fadrell en una reunió telemàtica el seu acord amb l’esborrany del pressupost del pròxim any. El portaveu municipal socialista, David Donate, ha assenyalat que “l’acord de pressupostos actuarà d’escut social i econòmic enfront de la crisi, prioritzant les polítiques que impulsen la recuperació de la ciutat i incidisquen en els col·lectius i sectors més castigats pels efectes de la covid-19, com ho hem fet en 2020”.

El portaveu del grup municipal de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha assegurat que “volem un pressupost progressista, que siga un escut social per afrontar la crisi del covid, i que ens permeta desenvolupar l’acord de Fadrell abordant l’emergencia sanitària i l’emergència climàtica. Amb aquests comptes, l’Ajuntament de Castelló serà motor econòmic i garantirà polítiques educatives, feministes i ecologistes”

El portaveu de Podem-EUPV Castelló, Fernando Navarro, ressalta que el pressupost fa un esforç “per a ampliar l’escut social, incrementar la cobertura davant les necessitats d’habitatge i espenta cap a la reactivació amb una mirada verda adaptada als criteris de sostenibilitat que proposa el pla de reconstrucció de la UE”.

Els tres partits progressistes han posat també en comú els principals reptes polítics d’aquest exercici i han fet balanç 2020. Compromís sustitueix a partir d’ara a Podem-EUPV en la coordinació de la Comissió de Seguiment i la dirigirà aquest any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari