Com veure la nota de la selectivitat a Castelló

A partir de les 13:00 hores es donarà a conéixer els resultats de la PAU 2022

Com veure la nota de la selectivitat a Castelló

Com veure la nota de la selectivitat a Castelló? Hui, més de 2.500 estudiants coneixeran els resultats de la PAU en primera convocatòria per a saber si poden aconseguir així una plaça en el grau amb el qual desitgen enfocar el seu futur professional.

Les notes de la PAU 2022 a Castelló es donen a conéixer a partir de les 13.00 hores d’aquest divendres de manera en línia. Per a això, l’alumnat haurà d’introduir aquest enllaç: https://appweb1.edu.gva.es/paseu/login.sec que condueix al portal d’alumnat, introduir l’usuari (DNI) i la clau que es va facilitar durant la realització dels exàmens el passat 7, 8 i 9 de juny.

Una nota especialment esperada que ahir ja van poder veure alguns centres de secundària de dues comarques de València per un error informàtic, encara que es va solucionar immediatament.

Segons la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, liderada per Raquel Tamarit, en aquesta primera convocatòria de la selectivitat es van presentar 22.511 estudiants en la Comunitat Valenciana, dels quals 2.586 alumnes es van presentar a la Universitat Jaume I de Castelló (UJI).

La convocatòria extraordinària se celebrarà del 5 al 7 de juliol i l’estudiantat que ha tingut recuperacions o que ha volgut més temps per a presentar-se als exàmens intentarà obtindre la nota més alta per a continuar els seus estudis en la universitat.

Següents dates en el calendari

A partir d’ací, la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat ha establit el següent calendari relatiu a les proves d’accés a la universitat:

  • Sol·licitud de revisió d’examen: es realitzarà entre el 20, 21 i 22 de juny fins a les 14.00 hores del dia 22.
  • Resolució de les revisions: la Comissió Gestora publicarà les resolucions el 28 de juny incloent, si és el cas, la tercera correcció
  • Petició de veure exàmens: 30 de juny i 1 de juliol
  • Visualització d’exàmens 4 de juliol

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari