Compromís per Castelló prorroga la rebaixa salarial del 12% per a disposar de més recursos per a combatre la pandèmia

Garcia: “Treballem per a donar un servei públic i en aquest moment la situació requereix que enfortim les administracions, no que fem caritat”

Compromís per Castelló prorroga la rebaixa salarial del 12% per a disposar de més recursos per a combatre la pandèmia
14/11/2020 -

Els regidors de Compromís per Castelló mantindran la rebaixa del seu salari d’un 12% amb la finalitat de que l’Ajuntament de Castelló dispose de més recursos per a fer front a la crisi econòmica i social provocada pel coronavirus. La rebaixa salarial s’estendrà també al personal de confiança del grup municipal, el qual s’aplicarà una rebaixa d’entre el 10% i el 8%, en funció del total de les retribucions anuals.

El portaveu del grup municipal, Ignasi Garcia, ha assegurat que «en una tasca com és la política, en què treballem per a donar un servei públic, aquest és un moment que requereix que contribuïm a enfortir les administracions i per això volem que ajudar a que l’ajuntament tinga més múscul econòmic amb la nostra col·laboració». Garcia ha destacat també que el context requereix prendre mesures «sostenibles i estables, que marquen un diferència real i no que fem caritat amb donacions puntuals».

Cal recordar que, al mes de maig, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Castelló va anunciar una rebaixa de salaris de regidors i també del personal de confiança, com conseqüència de la crisi sanitària i social provocada per la covid-19. Sis mesos més tard, l’equip de Compromís per Castelló considera que «la crisi no ha cessat, sinó que s’ha agreujat i cal continuar aportant recursos a les arques municipals», com ha explicat Garcia.

Sota la màxima de que aporten més les persones que més tenen, el grup municipal vol “apostar per Castelló, per les polítiques socials i per que l’ajuntament tinga capacitat per a posar a les persones primer”, ha defensat el portaveu de Compromís per Castelló. La reducció salarial que s’aplicarà Compromís per Castelló en aquest renovació de l’acord assolit al mes de maig està alineada amb la progressivitat que el partit valencianista defensa pel que fa a la fiscalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari