Els nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana són els més alts des del 30 d'abril

Ahir, Sanitat va contabilitzar 79 casos positius confirmats amb PCR i se superen els 12.000 contagis des de que va començar la pandèmia

Els nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana són els més alts des del 30 d'abril

Els brots de la “nova normalitat” han alertat a les autoritats sanitàries i els equips de rastreig dels centres de salut d’Atenció Primària tracten de controlar la traçabilitat. I és que ahir la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va anunciar 79 nous casos positius de coronavirus confirmats amb PCR, la xifra més alta des del 30 d’abril, en la qual va haver-hi 95.

En concret, dels 79 casos positius que es van registrar ahir, 5 es trobaven a la província de Castelló, 38 en la d’Alacant i 36 en la de València.

Una xifra que podria créixer en els pròxims dies, ja que hi ha 23 brots en les tres províncies de la Comunitat Valenciana en sumar-se el de Cullera de quatre persones, el de Guadassuar amb 7 afectades i el de Xirivella, amb 3.

A més, s’ha ampliat l’estudi de seguiment del brot de la discoteca de Peníscola i Salut Pública ha convocat a la realització de proves a les persones que van assistir al club entre l’11 i el 16 de juliol per a evitar que es disperse més la COVID-19.

D’aquesta manera, la corba de casos positius nous diaris ascendeix i és la més elevada des del passat 30 d’abril, quan es van registrar 95 casos positius amb PCR. Des de llavors, el dia amb major nombre de contagis era el 4 de maig amb 64 – data en la qual es va començar a actualitzar la situació tan sols amb resultats positius per PCR per ordre del Ministeri de Sanitat-, i el que menys, el 31 de maig, amb tan sols dos positius.

Fins hui hi ha 12.191 persones contagiades – amb resultat positiu en PCR- per coronavirus acumulades des que va començar la pandèmia, 17.738 recuperades i 1.477 mortes, amb 442 actives. A més, Sanitat ha informat que el nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ha sigut de 527.741, de les quals 397.449 han sigut a través de PCR i 130.292 a través de test ràpid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari