La música de cambra ressonarà a Castelló gràcies a la Banda Municipal

Les quatre actuacions programades arribaran als indrets més representatius de la ciutat els pròxims 19 i 20 de setembre

La música de cambra ressonarà a Castelló gràcies a la Banda Municipal
17/09/2019 -

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha anunciat les primeres actuacions de la Banda Municipal de Castelló per a la temporada 2019/2020. El cicle de música de cambra se celebrarà dijous 19 i divendres 20 de setembre i acostarà aquest gènere a tota la ciutadania amb quatre actuacions de gran qualitat.

“La Banda Municipal comença la temporada consolidant la seua voluntat de popularitzar la música clàssica i visibilitzar els punts més emblemàtics de Castelló oferint concerts gratuïts destinats a tots els públics” ha explicat la regidora, qui presentarà la temporada de la corporació musical el pròxim divendres en companyia del director, Marcel Ortega.

Així doncs, els primers actes seran dijous 19 de setembre al Menador. Durant la vesprada del dijous 19 com la del divendres 20 de setembre, els i les castellonenques podran gaudir d’un recorregut musical en què xicotets conjunts de música de cambra interpretaran des de les cançons més conegudes del jazz, un duet piano-flauta, un ensemble de saxos, un ensemble de percussió, un grup de metall greu i un cor de clarinets. Entre els repertoris destaquen obres com la Reina de la Nit de Mozart, Missió Impossible o la Fanfàrria olímpica de John Williams.

La resta d’espais escollits per donar la benvinguda a l’inici de curs de la Banda Municipal són el Casino Antic, la sala Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló, la plaça Hort dels Corders, la plaça del Mercadet i els Quatre cantons (encreuament entre el carrer Enmig i el carrer Colón.

En el cas de l’actuació de la sala Sant Miquel -on el grup de percussió oferirà un recital de música contemporània- caldrà reservar les invitacions gratuïtes a la Casa Abadia de Castelló, al telèfon 964 232 551 o a través del correu electrònic programacion@fundacioncajacastellon.es.

Horaris

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari