Compte arrere per als concerts de les festes de la Magdalena 2022

Castelló comptarà finalment amb tres concerts per a celebrar les seues festes fundacionals

Compte arrere per als concerts de les festes de la Magdalena 2022

Compte arrere per a celebrar les festes més esperades pels i les castellonenques: les festes de la Magdalena de Castelló de 2022. Dissabte que ve 19 de març comença la programació, que combina actes tradicionals amb novetats adaptades a la pandèmia fins al diumenge 27 de març. I la música serà protagonista, ja que, finalment, sí que hi haurà concerts en la Magdalena de 2022.

El passat 26 de gener, l’alcaldessa de la capital de la Plana, Amparo Marco, va anunciar que el consistori no organitzaria concerts ni oferiria la instal·lació i exploració de carpes, fondes, fires i mercats gastronòmics, després d’una reunió amb responsables de l’àrea de seguretat i emergències del consistori. Una notícia que va avalar la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública uns dies més tard davant la concentració de persones que impliquen aquests actes.

No obstant això, el 28 de febrer, el Consell Rector de Festes va aprovar el programa de la Magdalena d’enguany, que finalment inclourà concerts en el Recinte de Concerts i altres espais de la ciutat per a tots els públics i gustos musicals.

Concerts Magdalena 2022

Així, el Recinte de Concerts comptarà, el dijous 24 de març, amb dos concerts: de Dorian, que mescla el new wave, música electrònica i indie rock; i d’El Columpio Asesino, que va del rock al punk mesclant també la música electrònica. Tots dos actuen a les 22.00 hores. I el dissabte 26 de març, a les 23.00 hores, se’n pujarà a l’escenari Omar Montes, un dels artistes urbans amb més èxit en el panorama musical actual.

A aquestes propostes se sumen les de la Plaça Major, que des del diumenge 20 de març fins al dissabte 26 pujaran a l’escenari a tota mena d’artistes. El públic podrà gaudir d”Operación Tributo, el musical’, el diumenge 20 de març i el dilluns 21 a les 23.00 hores; així com de Valiente Bosque el divendres 25 a les 23.00 hores. Quant al dissabte 26, hi haurà tribut a Ana Belén, Victor Manuel, Miguel Ríos i Joan Manuel Serrat d”Con mucho gusto 25 aniversario’, també a les 23.00 hores.

20 de març: ‘Operación Tributo, el musical’, a les 23.00 hores en la Plaça Major
21 de març: ‘Operación Tributo, el musical’, a les 23.00 hores en la Plaça Major
24 de març: Concert de Dorian i El Columpio Aesino a les 22.00 hores en el recinte de concerts
25 de març: Concert de Valiente Bosque, a les 23.00 hores en la Plaça Major
26 de març: tribut a Ana Belén, Victor Manuel, Miguel Ríos i Joan Manuel Serrat d”Con mucho gusto 25 aniversario’, a les 23.00 hores en la Plaça Major

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari