La connexió del carrer Carcaixent amb la ronda de circumval·lació de Castelló ja està operativa

La connexió del carrer Carcaixent amb la ronda de circumval·lació de Castelló ja està operativa
17/11/2021 -

La prolongació del carrer Carcaixent i la seua connexió amb la ronda de circumval·lació ja està operativa. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el regidor d’Urbanisme, José Luis López, han visitat la zona on s’ha dut a terme el projecte d’urbanització, que ha permés connectar Carcaixent, des de l’encreuament amb el carrer Pintor Soler Blasco, amb la ronda Est. Són uns 200 metres en línia recta que, a més de reordenar la mobilitat i la seguretat viària al costat de les dues dotacions públiques -el col·legi Blasco Ibáñez i el centre de salut Fernando el Católico-, contribueixen a adequar l’entorn.

“Continuem transformant Castelló amb intervencions urbanístiques que milloren el dia a dia dels nostres veïns i veïnes, com aquesta del carrer Carcaixent, que reforça la mobilitat de la zona i urbanitza un terreny que fins ara era un descampat”, ha ressaltat l’alcaldessa.

Per a poder iniciar aquesta actuació, l’Ajuntament va gestionar al llarg de l’any 2019 les expropiacions de sòl necessàries, valorades en uns 370.000 euros. Quant a l’obres en si, es van adjudicar a Omega Enginya i Obres, S.L., per un import de 341.000 euros.

“La intervenció ha consistit a prolongar la secció amb què ja comptava el primer tram de Carcaixent, entre Fernando el Católico i el carrer Pintor Soler Blasco, és a dir, dos carrils de circulació, zona d’aparcament i voreres”, segons ha detallat l’edil d’Urbanisme. A més, s’ha instal·lat un Sistema Urbà de Drenatge Sostenible (SUDS), que millorarà la gestió de l’aigua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari