Castelló impulsa la connexió del carrer Carcaixent amb la ronda de circumval·lació

Castelló impulsa la connexió del carrer Carcaixent amb la ronda de circumval·lació
07/01/2021 -

El projecte d’urbanització de l’últim tram del carrer Carcaixent de Castelló, que connectarà el vial amb la ronda de circumval·lació, entra en la seua recta final. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i el redigor d’Urbanisme, José Luis López, han visitat les obres, que permeten prolongar Carcaixent des de l’encreuament amb el carrer Pintor Soler Blasco fins a la ronda Est. Són uns 200 metres en línia recta que, a més de reordenar la mobilitat al costat de les dues dotacions públiques i la millora de la seguretat viària, contribuiran a endreçar l’entorn del col·legi Blasco Ibáñez, especialment de l’àrea d’Infantil.

“La prolongació del carrer Carcaixent de Castelló permetrà obrir una nova connexió amb la ronda Est, millorant la mobilitat i la seguretat viària de la zona, al mateix temps que suposarà l’adequació de l’entorn del col·legi Blasco Ibáñez i del centre de salut Fernando el Católico, urbanitzant un terreny que fins ara era un descampat”, ha explicat l’alcaldessa.

“La intervenció consisteix a prolongar la secció amb què ja compta el primer tram de Carcaixent, entre Fernando el Católico i el carrer Pintor Soler Blasco, és a dir, dos carrils de circulació, zona d’aparcament i voreres”, segons ha detallat el regidor d’Urbanisme. Quan es complete l’execució de l’obra, el col·legi Blasco Ibáñez ocuparà tota una poma delimitada per quatre vials. Cal destacar que la millora de l’entorn del centre educatiu, tant des del punt de vista de la mobilitat com de la seguretat viària, i l’eliminació del descampat situat al costat del col·legi, respon a una reivindicació històrica de la comunitat educativa.

Per a poder iniciar aquesta actuació, l’Ajuntament va gestionar al llarg de l’any 2019 les expropiacions de sòl necessàries, valorades en uns 370.000 euros. Quant a l’obres en si, es van adjudicar a Omega Ingenia y Obras, S.L., per un import de 341.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari