El Consell de la Joventut de Castelló defineix el seu pla de treball per a 2020

La visibilització, la sensibilització i la participació dels joves seran els tres eixos estratègics de l’organització

El Consell de la Joventut de Castelló defineix el seu pla de treball per a 2020
16/12/2019 -

El Consell de la Joventut de Castelló (CJCS) ha definit el seu pla de treball per a l’any 2020. Després de la seua recent reactivació, l’entitat ha aconseguit un conveni amb l’Ajuntament de Castelló després de 15 anys sense un acord que permetrà a partir d’ara assentar unes bases sòlides amb les quals millorar el seu funcionament.

«Els acords aconseguits per l’organització són positius per al present i el futur dels joves de Castelló, han sigut quasi 15 anys sense conveni i a través d’aquest pla ens permetrà dinamitzar i implicar a tots i totes les joves de la nostra ciutat», ha manifestat Jorge Ribes, regidor de Joventut.

L’edil de l’àrea ha incidit en els tres eixos estratègics de l’organització de cara a 2020. «El projecte pivota entorn de la visibilització, sensibilització i participació de la joventut per a posar en valor al col·lectiu i implicar-lo en la societat», ha detallat. Així mateix, Ribes ha subratllat que el conveni amb el CJCS es tracta d’«una aposta en ferma per part del Govern municipal per a dinamitzar a la joventut». Exemple d’això és la incorporació d’un Tècnic de Joventut que brinde suport a la Comissió Permanent en les labors d’administració, organització, difusió d’agenda i redacció de projectes i subvencions.

La visibilització, el primer dels punts estratègics per al CJCS, aspira a donar a conéixer a l’organització i les seues accions entre la joventut castellonenca. Algunes mesures en aqueix sentit consisteixen a augmentar la presència de l’entitat en fires i espais associatius, així com llançar diverses campanyes sobre les seues activitats.

Respecte a la sensibilització, el CJCS persegueix conscienciar als joves sobre temàtiques clau, com els drets del col·lectiu. El pla traçat per l’organització també ambiciona difondre els casos d’èxit protagonitzats per joves castellonencs. La mesura més destacada en aqueixa línia consisteix en la celebració dels Premis Joves, en els quals es reconeixerà l’activitat.

Quant a la participació, el CJCS centrarà els seus esforços a implicar el col·lectiu en les seues activitats i en les diferents jornades, trobades i tallers que s’organitzaran al llarg de l’any. Ací destaquen, per exemple, una taula redona sobre mobilitat sostenible o unes jornades d’acció climàtica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari