El Consell de la Joventut de Castelló organitza la primera edició dels concerts 'En Clau Jove'

El Consell de la Joventut de Castelló organitza la primera edició dels concerts 'En Clau Jove'
09/12/2020 -

El Consell de la Joventut de Castelló (CJCS) ha programat per a divendres 18 de desembre la primera edició dels concerts ‘En Clau Jove’, un esdeveniment que pretén ser un punt de trobada al mateix temps que ofereix cultura segura i de lliure accés per a la gent jove. Els concerts seran al teatre Raval de Castelló a partir de les 19 hores.

El grup rock-indie Polock encapçala el cartell d’ ‘En Clau Jove’. Amb més de 12 anys damunt els escenaris i superant les 100.000 reproduccions a Spotify, el grup valencià amenitzarà la vetllada amb el seu últim àlbum ‘Romance’ (2020). El teloner serà el raper castellonenc Hummer Lema.

Atesa la situació sanitària actual, l’aforament dels concerts serà limitat i les entrades es podran obtenir, de forma gratuïta, a la taquilla del recinte a partir de les 18 hores per ordre d’arribada i fins a completar les places. ‘En Clau Jove’ es realitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló.

Sobre el Consell de la Joventut de Castelló

El Consell de la Joventut de Castelló és una entitat independent i democràtica, funcionalment i organitzativament, integrada per estructures organitzades o informals de participació juvenil dins del seu respectiu àmbit territorial, que es constitueix amb la finalitat de fomentar l’associacionisme juvenil, promoure iniciatives que asseguren la participació de les persones joves del seu àmbit en la presa de decisions i les mesures que els afecten, i representar-les davant l’administració corresponent com a òrgans màxims de representació i interlocució de les associacions juvenils i de la joventut del seu territori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari