Constituïda la comissió d'investigació sobre la Policia Local

La alcaldesa de Castelló delega en Vicente Vidal la presidencia y le exige neutralidad e imparcialidad en el desempeño de esta función

Constituïda la comissió d'investigació sobre la Policia Local
04/10/2019 -

La comissió d’investigació sobre l’adjudicació de contractes i altres assumptes relacionats amb el servei de Policia Local, a petició dels grups municipals del PP i Ciutadans i en virtut de l’acord plenari del passat 18 de setembre, ha quedat constituïda aquest dijous en una sessió extraordinària.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha delegat la presidència de la comissió en el regidor Vicente Vidal, el membre designat per Ciutadans en la comissió. La primera edil li ha instat a actuar sota el principi de neutralitat i amb els criteris institucionals que exigeix aquest lloc de responsabilitat. En aquest sentit, li demana que actue «de forma imparcial, al marge d’interessos partidistes» i li reclama «preservar el bon nom de l’Ajuntament i, especialment, de la Policia Local».

Així, ha quedat constituïda la comissió d’investigació que haurà de decidir en pròximes convocatòries el funcionament, el calendari de sessions i la petició de compareixences i documentació que s’estimen oportunes. En la sessió constitutiva s’ha aprovat la composició de la comissió, que queda conformada per un total de nou membres en representació dels sis grups de la corporació municipal. A més de la presidència de Vicente Vidal, s’ha acordat que la vicepresidència recaiga en el portaveu de Unides Podem-CSeM-EUPV, Fernando Navarro. La resta de regidors i regidores que integren la comissió són José Luis López, Mary Carmen Ribera i Jorge Ribes (PSPV); Sergio Toledo i Vicent Sales (PP); Francesc Mezquita (Compromís); i Luciano Ferrer (Vox).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari