Educació reuneix recursos per a construir els primers centres Edificant

En elaboració, els projectes d’execució del Vicent Marzà i de l’Herrero

Educació reuneix recursos per a construir els primers centres Edificant
10/12/2019 -

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló prepara ja els recursos municipals necessaris davant de la pròxima execució dels dos primers projectes del pla Edificant. «Durant el mes de gener tindrem el projecte final del col·legi Herrero i amb poques setmanes de diferència disposarem també del pertanyent al CEIP Vicent Marzà», ha anunciat el regidor de l’àrea, Francesc Mezquita.

Així mateix, el consistori treballa en la revisió de la memòria d’intervencions que li corresponen al CEIP Sebastian Elcano i en l’aprovació de l’informe de necessitats del Mestre Canós, per al qual sol·licitarà pròximament la delegació de competències. «Hem de posar les bases per a transformar el mapa d’edificis educatius de la ciutat de Castelló i això és un pla que va més enllà d’aquesta legislatura», ha assegurat el regidor.

«Davant d’un inici d’any en què Edificant serà una pedra angular de la gestió municipal, volem tindre en marxa les dinàmiques de treball necessàries per a complir amb els terminis i intervindre de manera àgil en els centres». Amb aquest objectius, Mezquita s’ha reunit amb personal dels departaments de Contractació, Enginyeria, Secretaria i Educació per definir l’estratègia d’execució dels projectes que actualment hi ha sobre la taula i marcar les línies d’actuació per a les futures sol·licituds d’adhesió de centre al pla Edificant.

Cal destacar que la licitació del projecte del CEIP Herrero ha tingut un cost de 183.836,67 euros, mentre que l’estudi del Vicent Marzà ha fregat els 250.000 euros. L’execució d’ambós projectes tindrà un cost de més de 10 milions d’euros.

El primer té un pressupost de 3,6 milions d’euros, dividits en tres anualitats, i el segon arribarà als 6,7 milions, dividits també en tres fases de pagament. El futur centre del Raval Universitari tindrà 12 unitats d’educació primària, sis d’infantil, dues unitats de 0 a 3 anys a més d’un gimnàs i un menjador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari