Consum convoca una jornada sobre com estalviar en la factura elèctrica i controlar la despesa

El taller explicarà hàbits per a reduir el consum, millorar l’eficiència energètica i aconseguir la tarifa més òptima

Consum convoca una jornada sobre com estalviar en la factura elèctrica i controlar la despesa
18/03/2019 -

L’Ajuntament de Castelló convoca per sisé any consecutiu el taller de divulgació consum sobre estalvi energètic. La regidora de Consum, Mary Carmen Ribera, ha destacat l’aposta per l’eficiència energètica pels seus avantatges ambientals i també econòmiques i ha explicat que “aquesta jornada ensenyarà com estalviar diners en la factura elèctrica i controlar la despesa en les llars o en els llocs de treball”.

La sisena edició d’aquestes jornades gratuïtes, obertes a tota la ciutadania, se celebrarà el dijous 21 de març a les 16.00 hores en el saló d’actes de Cajamar (carrer Enmig, 49). Per a participar en aquest taller només cal enviar un correu electrònic a talleresapaga@gmail.com per a reservar la plaça.

Durant la jornada s’abordaran temes relacionats amb les actituds i hàbits que poden ajudar a consumir i contaminar menys, optimitzant l’ús de la il·luminació o amb un bon ús de la calefacció o l’aire condicionat, a més de les noves ofertes de plans renove en calderes i finestres.

La regidora Mary Carmen Ribera també ha subratllat que “en aquesta jornada els participants podran portar la seua factura elèctrica i un expert els ajudarà a aconseguir la tarifa més òptima i com aconseguir un estalvi energètic efectiu”.

A cada persona que participe en la jornada ‘Apaga i anem-nos’ se li farà lliurament d’un kit d’estalvi energètic consistent en una guia de bones pràctiques en les quals es recullen els consells i les recomanacions més útils.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari