Castelló signarà un conveni amb l'Agència Tributària Valenciana per a facilitar el cobrament de multes

L’alcaldessa Amparo Marco es reuneix amb el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, per a tancar la col·laboració

Castelló signarà un conveni amb l'Agència Tributària Valenciana per a facilitar el cobrament de multes
11/06/2019 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha reunit amb el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, per a tancar una col·laboració amb l’Agència Tributària Valenciana (ATV) que facilite el cobrament de multes de trànsit, ORA, sancions i altres tributs municipals a residents fora del terme municipal de Castelló.

Marco ha traslladat la seua voluntat d’evitar situacions d’impunitat o que suposen un greuge comparatiu entre ciutadans en funció del seu lloc de residència, ja que l’Ajuntament no té competències per a actuar sobre infractors quan aquestes actuacions hagen de realitzar-se fora del terme municipal.

Fins ara, les sancions d’aquest tipus que s’imposaven a la ciutat de Castelló a persones amb residència en altres municipis no es podien cobrar per estar domiciliades fora del terme municipal i, per tant, fora de les competències territorials de l’Ajuntament. A partir de la signatura d’aquest conveni, l’ATV podrà demanar informació a entitats financeres i autoritzar sol·licituds d’embargament per a pagar multes interposades pel consistori en qualsevol part de la Comunitat Valenciana.

L’Agència Tributària Valenciana també tindrà la capacitat d’alçar embargaments i resoldre recursos de reposició interposats contra les seues actuacions i, a més, podrà realitzar totes aquelles accions que siguen necessàries per a l’execució d’embargaments fora de l’àmbit territorial de competències de l’Ajuntament de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari