Convocades les beques d'estudi en l'UJI per al curs 2020-2021

Demà s’inicia el període per a sol·licitar la realització d’estudis universitaris de la Conselleria d’Universitats

Convocades les beques d'estudi en l'UJI per al curs 2020-2021

A partir de demà 9 de febrer s’obri la convocatòria de beques d’estudi de l’UJI de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, tal com ha informat la mateixa conselleria liderada per Carolina Pascual, per al curs 2020-2021.

Una ajuda per a estudiants de totes les universitats de la Comunitat Valenciana que augmenta la seua partida total fins als cinc milions d’euros – un més que en el curs 2019 – 2020 – juntament amb una reducció del preu dels crèdits d’un 15% en la primera matrícula d’ensenyaments de grau i màster en els últims anys.

Aquestes beques d’estudi són d’exempció de les taxes universitàries per a l’alumnat matriculat en universitats públiques i els seus centres públics adscrits; i d’ajuda per al pagament de les taxes dels crèdits matriculats per a aquest curs en el cas de les universitats privades i centres privats adscrits a universitats públics.

Com sol·licitar la beca d’estudi de l’UJI

A partir de demà i fins al 8 de març, es pot sol·licitar les beques d’estudi de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló per a no pagar la matrícula del curs 2020-2021 de manera telemàtica exclusivament.

Segons ha informat la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, per a iniciar el tràmit cal entrar en aquest enllaç, en el qual també poden consultar-se amb detall les bases de la convocatòria.

Una vegada dins, s’ha de clicar a ‘Tramitar amb certificat’, triar el mètode d’identificació (DNI o certificat electrònic, accés PIN 24h, cl@ve permanent o Ciutadans UE) i seguir les instruccions per a aportar la documentació que exigeix la convocatòria.

Una vegada emplenada la sol·licitud, serà signada per la persona interessada emprant qualsevol dels sistemes de signatura electrònica acceptats per la seu electrònica i enviada pel procediment telemàtic establit, considerant-se presentada amb caràcter general, obtenint el resguard de la sol·licitud que ha de ser conservat per a acreditar, si fóra necessari, la presentació de la seua sol·licitud en el termini i forma establits.

Així, fins al pròxim 8 de març tots i totes les estudiants de l’UJI podran sol·licitar l’exempció de la taxa del seu grau universitari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari