Aquests són els talls de trànsit per la Cavalcada de Reis de Castelló 2023

Durant tot el dijous 5 de gener hi haurà talls de circulació per la cavalcada en algunes de les vies més importants de la ciutat

Aquests són els talls de trànsit per la Cavalcada de Reis de Castelló 2023

Aquest dijous, 5 de gener, la Cavalcada de Reis de Castelló 2023 torna a omplir d’il·lusió la ciutat i, amb això, tornen també els talls de trànsit. El nou recorregut de la cavalcada discorrerà per algunes de les vies més importants de la ciutat, tal com ha anunciat l’Ajuntament de Castelló.

Més al detall, es manté el nou recorregut estrenat l’any passat, perquè les carrosses i grups d’animació circulen per carrers més amples i s’eviten aglomeracions. Un canvi adoptat per la pandèmia de la COVID-19 que sembla que ha arribat per a quedar-se.

Talls de trànsit

D’aquesta manera, hui hi haurà talls de trànsit a la ciutat per a facilitar la seua celebració. Segons ha informat l’Ajuntament de Castelló, a les 06.00 hores d’aquest dijous comença l’operatiu amb el desallotjament de les vies de l’itinerari: carrer Governador des de Cardona Vives, plaça Borrull, Guitarrista Tárrega, Casalduch, Chatellereault i Palau de la Festa.

Està previst que el tancament al trànsit del carrer Governador (entre María Agustina i l’avinguda de la Mar) es realitze a partir de les 15.00 hores, una vegada comencen a arribar les primeres carrosses per a l’inici de la desfilada.

Així mateix, el centenar d’efectius que conformen l’operatiu realitzaran els talls oportuns per a garantir la correcta celebració dels actes programats, segons ha informat el consistori.

Més d’un centenar d’efectius

La Cavalcada de Reis de Castelló 2023 es preveu especialment multitudinària enguany, després de dos anys sense poder celebrar-la amb plena normalitat per la pandèmia de la COVID-19.

Així, més d’un centenar de persones vetlaran per la seguretat del públic i participants durant tota la jornada de hui, entre Policia Local, Bombers, Agents de Mobilitat i Protecció Civil, al costat de la Policia Nacional, Unitat adscrita de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, així com l’Autoritat Portuària. També s’activarà el servei sanitari municipal per a l’atenció de possibles incidències.

La visita dels Reis d’Orient a Castelló comença a les 11.00 hores amb el desembarcament en la plaça de la Mar del Grau. Després d’una recepció i parlament en la plaça Sète, s’iniciarà el recorregut en vehicles per Grup Sant Agustí, el Raval Universitari, el Grup Reis, el Grup Sant Lorenzo, el Grup Rosario, Maset Blau, Grup Lourdes i Grup Roquetes.

Posteriorment, a les 18.00 hores, començarà la cavalcada en el recorregut nou, amb una temàtica relacionada amb el bosc, els éssers encantats i els animals i més d’una desena de vehicles i carrosses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari