L'Ajuntament patrocina un nou Crazy Cross pel seu impacte positiu en l'economia de la ciutat

L’alcaldessa participa en una reunió tècnica i de seguretat cara a la segona edició que se celebrarà el 12 de maig al parc Ribalta

L'Ajuntament patrocina un nou Crazy Cross pel seu impacte positiu en l'economia de la ciutat
13/03/2019 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, acompanyada del regidor de Joventut, José Luis López, ha presidit hui la reunió tècnica i de seguretat que ha tingut lloc a l’Ajuntament amb l’objectiu de garantir el bon desenvolupament de la segona edició de la carrera d’obstacles inflables Crazy Cross, que tindrà lloc diumenge que ve, 12 de maig, amb el consistori com a patrocinador.

Marco ha destacat que “la carrera ve carregada d’interessants novetats, la principal és que el circuit se celebrarà enguany al parc Ribalta, en el pulmó verd de la ciutat, i comptarà amb el doble d’obstacles, amb la qual cosa la ciutat viurà el circuit nacional més complet de Crazy Cross fins hui”.

L’alcaldessa ha assegurat que la programació de la segona edició “respon al compromís i esforç de posar a la ciutat on es mereix, en el mapa del positiu, amb la clara voluntat de celebrar esdeveniments que afavorisquen la revitalització tant social com econòmica del nostre municipi, com és també el cas d’Escala a Castelló”.

En aquest sentit, la primera autoritat ha revelat que per cada euro invertit en l’esdeveniment de Crazy Cross 2018 van repercutir 10,33 euros en el municipi, estimant un impacte econòmic de quasi 179.186 euros, dels quals 73.694,22 euros responen a efectes directes i 105.491,78 euros a efectes indirectes en allotjaments, restauració, transport i compres.

També és aquesta segona edició, la carrera tindrà un component de solidaritat destinant una part de la recaptació a una fi social. En el seu primer any, l’organització de Crazy Cross va entregar un xec per valor de 2.000 euros a l’associació contra l’esclerosi múltiple de Castelló per a afavorir la investigació d’aquesta malaltia.

Finalment, recordar que no es tracta d’una activitat municipal, sinó que l’Ajuntament de Castelló és patrocinador d’una activitat pròpia i privada de l’empresa que organitza Crazy Cross.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari