CSIF denuncia una plaga de rates en la Central de la Policia Local de Castelló

També denuncien de nou la presència de tota classe d’insectes davant la falta de mosquiteres

CSIF denuncia una plaga de rates en la Central de la Policia Local de Castelló

La Central Sindical Independent i de Funcionaris, CSIF, ha denunciat una plaga de rates en les instal·lacions de la Central de la Policia Local de Castelló en el complex de Tetuan XIV, “la qual cosa comporta un greu problema de salubritat i està generant greus incomoditats als professionals que treballen en aquestes dependències”, lamenten.

Pel que sembla, les rates es troben en sales com la del menjador, que utilitzen diàriament els i les agents de la Policia Local de la ciutat. Així, des de CSIF han denunciat la presència d’aquests rosegadors que “se suma a la proliferació de tota mena d’insectes, ja que les finestres d’aquesta instal·lació manquen d’elements com mosquiteres, malgrat que la falta de climatització en el mateix menjador i en el vestuari fa que els agents hagen de deixar-les obertes per a tractar d’alleujar les elevades temperatures, especialment durant els mesos més càlids de l’any”.

La central ha recordat que el mes de maig passat ja va denunciar “les greus deficiències que pateixen aquestes instal·lacions i fins i tot aquestes van quedar reflectides en un informe elaborat pel mateix servei municipal de Prevenció de Riscos Laborals”. “En tots aquests mesos des de l’Ajuntament de Castelló no s’ha pres ni una sola mesura correctora per a esmenar els desperfectes, alguns d’ells d’especial gravetat”, han afegit en un comunicat.

CSIF ha explicat que també hi ha desperfectes en el mobiliari d’oficina, en els banys i que falta una aigüera en la zona del menjador, la qual cosa obliga els agents a utilitzar la pila del llavamans del bany per a llavar els utensilis de cuina.

Així, CSFI ha demanat a l’Ajuntament de Castelló que prenga mesures per a erradicar la proliferació de rates i insectes de les instal·lacions de la Central de Policia Local de Castelló en el complex de Tetuan XIV i que esmene “com més prompte millor” els greus desperfectes detectats perquè “tant els agents com el personal puguen desenvolupar de manera adequada el seu treball”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari