Castelló organitza jornades d'anellament per a donar a conéixer les aus del terme

Castelló organitza jornades d'anellament per a donar a conéixer les aus del terme
18/07/2022 -

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló continua aquest estiu amb activitats d’educació ambiental per a donar a conéixer la fauna del terme municipal. Així, al juliol i agost ha organitzat sis jornades d’anellament científic en diferents parcs i espais verds de la ciutat.

“Amb la col·laboració de l’associació Grup Au d’Orrnitologia impulsem noves activitats d’anellament amb l’objectiu de reforçar el coneixement ciutadà de les aus de la ciutat i potenciar la implicació en la cura del terme”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Al juliol, les activitats seran el 22 i 29 de juliol al parc Rafalafena. A l’agost serà el 2 al parc Carmen Albert, i els dies 12, 19 i 26 d’agost en Rafalafena. Les jornades tindran lloc a partir de les 09.30 hores.

El Grup Au d’Ornitologia ha previst, d’una banda, un cens d’ocells amb identificació visual i auditiva, i, en segon lloc, un anellament científic pel qual a diferents ocells de la zona se’ls pren mesures corporals i biomètriques i se’ls allibera de manera immediata.

La Regidoria de Transició Ecològica completa aquestes jornades d’educació ambiental amb altres activitats en el Molí la Font i tallers de conscienciació del reciclatge i reducció de l’ús del plàstic a la platja.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari