Toc de queda contra la COVID: Quan comença a Castelló?

Coneix tots els detalls de la nova mesura que té com a objectiu frenar l’avanç de la COVID-19

Arxiu

Toc de queda contra la COVID: Quan comença a Castelló?

Malgrat ser la comunitat autònoma amb menor incidència acumulada d’Espanya, el repte de frenar la pandèmia de la COVID-19 ha portat a l’enduriment de les restriccions. Per això, la Comunitat Valenciana – i amb això, les seues províncies, València, Alacant i Castelló– posarà en marxa el toc de queda durant les nits fins al mes vinent de desembre.

Així ho ha confirmat el Consell, que ha assenyalat que aquesta mesura és essencial en la lluita contra la pandèmia. Fins hui, se superen els 61.000 casos positius, 53.000 recuperacions i les 1.700 morts, segons les estadístiques oferides per Sanitat.

Quan comença el toc de queda a Castelló?

El toc de queda a Castelló comença esta mitjanit i s’alçarà, en principi, el pròxim 9 de desembre, un parell de setmanes abans de l’inici de les festes nadalenques. Com ha avançat aquesta setmana el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el toc de quedar anirà des de les 00.00 hores fins a les 06.00 hores.

Dijous passat, Puig es va reunir amb els agents socials -UGT, CCOO i CEV – per a explicar-los la proposta del Consell en el Consell Interterritorial del dijous. Una trobada en el qual el cap del Consell va deixar clar que donaria suport a aquesta mesura si s’imposava en tota Espanya, però si no era així, buscaria fórmules per a declarar-lo en el conjunt de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana arribaria a Nadal amb unes dades sobre la pandèmia molt més baixes per a fer compatible una major mobilitat entre persones per a les festes nadalenques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari