L''Abonament Magdalena' de viatges il·limitats per 9 euros eixirà a la venda aquest divendres

Arcadi España: “L’abonament Magdalena de Castelló permetrà viatjar en transport públic durant 9 dies per 9 euros”

L''Abonament Magdalena' de viatges il·limitats per 9 euros eixirà a la venda aquest divendres
09/03/2020 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha presentat l”Abonament Magdalena’, que por primera vegada es posa en marxa, així com els serveis especials que ofereix la Generalitat en el TRAM de Castelló des del dia 14 al 22 de març amb motiu de la celebració de les festes de la Magdalena.

En la presentació, a la qual ha assistit el regidor de Mobilitat Sostenible en representació de l’Ajuntament de Castelló, Jorge Ribes, el conseller ha subratllat que l’objectiu d’aquestes mesures és “millorar la mobilitat en els dies de Magdalena, facilitant als usuaris l’accés al transport públic i evitant així l’ús de vehicles privats”.

D’igual manera, ha comentat que l’abonament suposa un abans i un després en la mobilitat dels veïns i veïnes de Castelló en els dies de festa i ha destacat la col·laboració entre la Generalitat i Ajuntament de Castelló perquè tant “els usuaris del TRAM com dels autobusos urbans es veuran beneficiats amb aquest bo que dura 9 dies, un preu de 9 euros i viatges il·limitats.”

Per a Arcadi España, es tracta d’una “bona iniciativa”, que s’ampliarà i millorarà en els pròxims anys, “per a facilitar un transporte públic i una mobilitat més sostenible, al mateix temps que possibilita als veïns i veïnes de Castelló deixen el vehicle privat a casa i es moguen caminant o transporte públic”.

Com ha explicat el conseller, aquest nou títol de transport permet per 9 euros utilitzar, amb un nombre il·limitat de viatges, tots els operadors de transport de l’àrea urbana de Castelló, de les 0 hores del 14 a la 1 del 23 de març.

L’abonament combinat estarà a la venda del 13 al 22 de març en estancs, quioscos i punts de venda habilitats per les xarxes de Logista, Valdisme i Bicicas. Només podrà carregar-se en una targeta que ja té un títol carregat si aquest està esgotat o caducat.

L”Abonament Magdalena’ té com a finalitat fomentar l’ús del transport públic en les dates en les quals es produeix un considerable augment de demanda, igual que en Falles a València o en Fogueres a Alacant.

Reforç de serveis

Igual que en anys anteriors, TRAM de Castelló incrementa de manera molt important la seua oferta de servei respecte al servei habitual, amb l’objectiu de respondre a l’increment de demanda i facilitar l’accés transporte públic als diversos actes festius programats.

El servei de la línia del TRAM de Castelló modificarà el seu horari i freqüència habitual. Així, des de les 7 hores fins a les 22 hores les freqüències seran de 10 o 20 minuts i es prolongarà el servei nocturn des de les 22 hores fins a les 3 hores en dies laborables i fins a les 6 hores els dies grans de les festes, amb freqüències de 15 o 30 minuts.

D’aquesta manera, el dimecres 18 i els fines de setmana el servei funcionara de manera ininterrompuda les 24 hores.

A més, a causa dels actes programats i al tall del centre de la ciutat, des de les 12 hores en dies laborables i durant tot el dia en dies festius la línia modifica el seu itinerari habitual i es realitzarà en dues rutes, una amb eixida des del Grau fins a Cardona Vives i una altra des de l’UJI a la plaça del Fanal.

Pel dia, entre Grau i Cardona Vives la freqüència prevista és de 10 minuts i, entre la parada d’UJI i Fanal, de 20 minuts. A la nit, els temps de pas programats en aquests dos trams són de 15 i 30 minuts, respectivament.

El dispositiu especial se suma a l’oferta de transport públic prevista en aquestes dates a Castelló i que permet connectar els principals actes festius programats, del 14 al 23 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari