Cultura dóna veu als artistes de Castelló amb l'exposició '10+6'

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, anuncia una nova crida projecte per al proper trimestre

Cultura dóna veu als artistes de Castelló amb l'exposició '10+6'
11/09/2021 -

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha obert aquest matí l’exposició d’Art Contemporani ’10+6 al Menador Espai Cultural’. La mostra està composta per obres de 16 artistes locals i adquirides pel consistori durant l’any 2020 amb l’objectiu de donar suport al sector cultural.

En paraules de Ruiz, “amb aquestes adquisicions i amb el Pla de Xoc Cultural de l’Ajuntament de Castelló busquem donar suport al món de la cultura, ja que és un dels que més ha patit els efectes de la pandèmia”.

A més, la responsable de la política municipal ha anunciat que “abans de finalitzar l’any farem una nova crida projecte per adquirir noves obres i incloure-les a la col·lecció d’art contemporani de la ciutat”.

Amb aquesta, es persegueix visibilitzar i conformar una col·lecció d’art contemporani en la qual es valore el patrimoni artístic de Castelló. La mostra impulsada pel MUCC ha obert el curs expositiu de la capital de La Plana amb la presència de la comissaria, Irene Gras, i els artistes, entre altres convidats de la Corporació i institucionals.

Les persones interessades a visitar l’exposició, preparada amb tots els protocols sociosanitaris, ho poden fer amb entrada lliure. Cada divendres, a les 18:30 hores, es realitzaran visites guiades amb reserva prèvia mitjançant l’adreça info@mucc.es .

La mostra actual compta amb la presència d’obres originals d’artistes amb una dilatada experiència i altres noves figures emergents com Pascual Arnal, Mar Arza, Carlos Asensio, Carmen Ballester, Julián Barón, Pilar Beltrán, Amparo Dols, Marta F. Gimeno, Miguel Gozalbo, Altea Grau, Lucía Moya, Marta Negro, Cristina Santos, Agustín Serisuelo, Vicente Tirado i Rossana Zaera. Es tracta d’una col·lecció que, a més, inclou la perspectiva de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari