Modernització organitza un curs sobre facturació electrònica a la Cambra de Comerç

Comencen una sèrie de cursos de formació per a les empreses de Castelló emmarcats en el Pla d’Impuls de l’Administració Electrònica (PIAE)

Modernització organitza un curs sobre facturació electrònica a la Cambra de Comerç
26/02/2019 -

La regidoria de Modernització de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Ignasi Garcia, juntament amb la Cambra de Comerç, ha organitzat una sèrie de cursos de formació per a desenvolupar el Pla d’Impuls de l’Administració Electrònica (PIAE) centrat en la facturació electrònica “L’objectiu és reduir en un 20% els registres presencials de l’Administració i reduir, per tant, el paper i les cues”, ha defensat Garcia.

La setmana passada va tindre lloc el primer dels cursos, centrat en el primer punt dels set que impulsa el PIAE, que és la facturació electrònica. Sobre aquest tema, l’edil ha indicat que “a l’Ajuntament de Castelló es presenten un total de 4.000 factures. La finalitat d’aquest primer curs era la de donar eines a les empreses per a reduir la presentació presencial de les mateixes al 100% i que totes es presenten electrònicament”.

A més, a partir de l’1 de març no es permetran les factures físiques. Per això, explica Garcia, “ho volem fer d’una forma proactiva amb una sèrie de cursos per a les empreses”. El primer s’ha dirigit a les empreses que més factures presenten per a ensenyar-los a utilitzar la plataforma de facturació electrònica. També ha assistit a la formació un grup de suport que hi haurà sempre a l’Ajuntament de Castelló, “per a aquelles persones que vinguen a presentar les factures. Si no ho ha fet mai de forma electrònica, comptarà amb una ajuda i un acompanyament”, ha assenyalat el regidor de Modernització, Ignasi Garcia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari