La regidoria de Joventut de Castelló ofereix un curs de llengua de signes

La regidoria de Joventut de Castelló ofereix un curs de llengua de signes
07/04/2020 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castelló treballa en la programació de cursos en la modalitat online dirigits a oferir una alternativa de formació als joves de la ciutat durant l’estat d’alarma i el confinament derivat del mateix per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. “L’objectiu d’aquesta proposta que llancem és obrir un nou canal d’aprenentatge per a la joventut, que pot aprofitar l’estat d’alarma per a continuar formant-se des de les seues cases”, segons ha explicat el regidor de Joventut, Jorge Ribes.

La primera proposta és un curs gratuït de llengua de signes i les inscripcions es poden formalitzar ja a través del següent enllaç shorturl.at/cIL39. Està dirigit a joves de 16 a 30 anys (ambdós inclosos) empadronats i/o residents a Castelló (els menors de 18 anys necessitaran l’autorització del pare/mare/tutor/a). Les places són limitades i el període d’inscripció es tancarà quan es complete l’aforament.

Les classes es desenvoluparan via telemàtica, a través de les plataformes d’accés Zoom o Webex. La duració és del 14 d’abril al 2 de juny i s’impartiran en dues sessions setmanals de dues hores cadascuna; els dimarts i els dijous des de les 17.30 a les 19.30 hores. És un curs de nivell A 1.1 (equivalent a la primera part per al reconeixement oficial A.1 de Llengua de Signes), amb comunicació entre l’intèrpret de llengua de signes i l’alumnat, una metodologia pràctica i suport audiovisual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari