Un Castelló amb perspectiva jove en "Debat Jove"

El passat dimarts 14 de maig La Bohemià va acollir un debat sobre polítiques municipals de joventut organitzat pel Consell de la Joventut de Castelló

Un Castelló amb perspectiva jove en "Debat Jove"
17/05/2019 -

Representants joves dels principals partits polítics que presenten les candidatures a l’Ajuntament de Castelló: Sergio Toledo pel PP, Jorge Ribes pel PSPV-PSOE, Aida Artola per Compromís, Esteban Ventura per Ciutadans i Teresa Bellido per Podem, van debatre sobre les propostes que cada agrupació política proposa en els seus respectius programes electorals en matèria de joventut.

El debat, moderat per la periodista Carmen Tomás, es va organitzar al voltant de quatre blocs temàtics diferents: Autonomia Jove, Igualtat d’Oportunitats, Oci Educatiu i Sistema Pública de Polítiques de Joventut, a més de preguntes realitzades pels i les assistents, que van ser al voltant de 60 en la seua majoria joves el municipi, a més de les i els seguidors del directe que va poder veure’s en les xarxes socials del Consell.

Una millora de recursos per a desenvolupar polítiques de joventut, espais d’autogestió en els diferents barris o la participació juvenil van ser els principals temes que van abordar els candidats dels partits polítics. També va suscitar bastant interés la posada en marxa d’iniciatives per a allunyar els establiments d’apostes dels centres educatius i esportius, i el futur tant de la Regidoria de Joventut i el mateix Consell de la Joventut de Castelló.

Després de la seua reactivació, fa ara exactament un any, el Consell ha aconseguit posicionar-se com a punt de referència per a la joventut de Castelló amb iniciatives com aquestes on es fomenta la participació i l’apoderament juvenil. El Consell de la Joventut és el màxim òrgan de representació de les associacions juvenils i de la joventut en general de Castelló. Amb els seus 40 anys d’història, és en el Consell més antic d’Espanya i dels primers d’Europa i construeix, amb aquests esdeveniments i actes, consolidar els seus nous fonaments per a continuar avançant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari