Degusta Taronja oferirà tallers i showcooking en la plaça Fadrell de Castelló

Degusta Taronja oferirà tallers i showcooking en la plaça Fadrell de Castelló
13/04/2022 -

Degusta Taronja reunirà cuiners i a les agricultores de la Fira de la Taronja en una jornada dedicada al cítric local. La Fira de la plaça Fadrell serà el diumenge 24 d’abril escenari de l’acte de clausura que presentarà als locals compromesos que han participat en aquesta iniciativa per a fomentar el consum de producte local i portarà a terme un showcooking.

“Amb la col·laboració del projecte agroecològic de Terrenae s’ha desenvolupat la iniciativa de Degusta Taronja per a reforçar les sinergies entre productors de la Fira de la Taronja, locals de restauració i consumidors, com a manera de potenciar el producte de proximitat”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

La jornada, que es desenvoluparà des de les 10.30 a les 13.00 hores, serà un punt de retrobament entre totes aquelles persones que vulguen gaudir d’un taller de cuina, on es mostrarà el procés creatiu i la degustació d’un dels locals participants, el qual es podrà degustar per tots els assistents.

També s’escoltarà les cuines, com han treballat el cítric, les seues receptes preferides per a gastar la taronja.

Per al públic infantil, Laura d’Il·lustra Consciència, ha preparat un joc per a entendre el món del cítric de forma més divertida, per a públic infantil i adolescent (10h-13h).

Però el moment clau serà el nomenament dels tres locals més compromesos amb la iniciativa. Els quals seran reconeguts públicament i rebran una figura artística creada exclusivament per a l’esdeveniment. Es tracta de la imatge del Degusta dissenyada per l’artista Inga Burina, que ha donat vida a la taronja de Castelló.

Degusta Taronja va unir al març a 15 restauradors amb productors de la Fira de la plaça Fadrell i va comptar amb 1.000 degustacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari