Esports millora les dotacions del Sindical per a acollir la Segona Divisió de Futbol femení

Esports millora les dotacions del Sindical per a acollir la Segona Divisió de Futbol femení
16/11/2021 -

El Patronat Municipal d’Esports ha ampliat l’aforament del Parc Esportiu Sindical i incorporat millores com un marcador electrònic i megafonia amb micròfon sense fil per a acollir els partits de la Lliga Repte Iberdrola, la Segona Divisió de Futbol femení, en la qual enguany juga l’equip CD Castelló. Les millores han suposat una inversió de 11.325 euros i d’elles es beneficiarà també el Club de Rugbi Castelló, usuari del camp.

El regidor d’Esports i president del Patronat Municipal d’Esports, Omar Braina, ha realitzat una visita a l’entrenament de l’equip femení del CD Castelló per a mostrar el seu suport de cara a la seua primera temporada en la Segona Divisió del Futbol espanyol femení. “Des del Patronat apostem per l’esport femení, per la seua visibilització i el seu reconeixement”, ha manifestat Braina.

El regidor ha explicat que les millores realitzades han consistit en l’adquisició i instal·lació d’una graderia de 15 metres de llarg i tres files, amb capacitat per a 92 persones, que completa la bancada per al públic de manera que amplia l’aforament fins a les 500 persones. El cost d’aquesta inversió ascendeix a 8.645,92 euros. També s’ha instal·lat un marcador electrònic, amb una inversió de 2.680,15 euros, i un sistema de megafonia amb micròfon sense fil. “Una inversió amb la qual millorem les dotacions del Parc Esportiu Sindical i complim amb els requisits necessaris per a jugar en la categoria de plata del futbol femení espanyol”, ha indicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari