Desallotjat un edifici a Castelló per risc d'ensulsiada

L’Ajuntament de Castelló ha ordenat el desallotjament del veïnat que viuen en els seus huit habitatges

Desallotjat un edifici a Castelló per risc d'ensulsiada

Un edifici de Castelló ha sigut desallotjat fa a penes uns minuts per risc d’ensulsiament, segons acaba de confirmar l’Ajuntament de Castelló en un comunicat.

El consistori es troba al carrer Governador Bermúdez 44. Tal com ha confirmat el mateix ajuntament, tècnics municipals d’Urbanisme i Seguretat han fet una visita d’inspecció a l’edifici després de rebre un informe de danys subscrit per un arquitecte particular, que precisament sol·licitava el desallotjament i apuntalament de l’immoble.

Davant l’avís, els tècnics municipals han constatat que efectivament l’interior de l’immoble presenta deficiències de conservació que fan pensar que existeix risc de col·lapse, encara que en la façana no s’han apreciat patologies en el moment de la visita.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Castelló ha ordenat el desallotjament immediat de les famílies que viuen en els seus 8 habitatges (l’edifici té també dos locals que en l’actualitat estan buits), el clos de la zona per a evitar el trànsit de vianants, així com l’adopció de les mesures necessàries per a garantir l’estabilitat de l’edifici.

S’ampliarà informació sobre aquest assumpte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari