Castelló desinfectarà les zones comunes dels habitatges socials contra el COVID-19

Castelló desinfectarà les zones comunes dels habitatges socials contra el COVID-19
23/03/2020 -

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló comença aquest dimarts labores de desinfecció en les zones comunes dels edificis que alberguen les 221 habitatges socials municipals per a previndre contagis del coronavirus. Aquestes tasques seran realitzades per una empresa especialitzada i es duran a terme de manera periòdica.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, subratlla que realitzen aquesta acció per a evitar possibles punts de contagi en espais de les comunitats de veïns dels habitatges municipals d’ús comú. Explica que la signatura de neteja se centrarà en patis interiors, escales i porteries i utilitzarà el mateix producte que fa ús la Unitat Militar d’Emergències (UME). Aquest treball es desenvoluparà almenys una vegada a la setmana mentre es prolongue el decret d’alarma a conseqüència de la pandèmia del Covid-19.

Els 221 pisos que gestiona l’Oficina Municipal d’Habitatge es troben als carrers de Bisbe Salinas, Osca i Martínez de Tena.

Així mateix, cal recordar que l’Oficina Municipal d’Habitatge manté la seua atenció a través del servei telefònic municipal del 010 o el 964226010, des de les 08.00 fins a les 20.00 hores. Els ciutadans que realitzen consultes han de deixar el seu nom i telèfon en aquest número i després els respondrà la Regidoria.

També seguirà amb el sistema telefònic el servei de mediació que té conveniat la Regidoria amb el col·legi d’advocats per a abordar possibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari