Detectat un brot massiu de coronavirus en una residència de Castelló

Detectat un brot massiu de coronavirus en una residència de Castelló
24/12/2020 -

Sanitat ha informat d’un brot massiu de coronavirus en una residència de Castelló, que ha acabat amb 64 persones contagiades, totes asimptomàtiques. La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha establit una sèrie de mesures per a les residències de persones majors i les residències per a persones amb diversitat funcional i salut mental entre el 24 de desembre de 2020 i el 6 de gener de 2021, relacionades amb les eixides i les visites a les persones residents atés el nivell d’alerta de l’entorn en el qual es troben.

Així, les eixides ordinàries, sense pernoctació, quedaran restringides a partir del nivell d’alarma 2, i només es permetran les eixides vacacionals per un període igual o superior als 7 dies. Totes aquestes mesures quedaran restringides en el cas d’arribar al nivell d’alarma 4.

D’altra banda, la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat 2.494 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o prova d’antígens a la Comunitat Valenciana, que situen la xifra total de positius en 136.415 persones. Per províncies, la distribució és la següent: 286 a Castelló (14.900 en total); 737 a Alacant (45.194 en total), i 1.461 a la província de València (76.309 en total). A més, hi ha 10 casos sense assignar, de manera que el nombre de casos no assignats ascendeix a 12.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari