La plaça Major de Castelló celebra el Dia Mundial del Ioga amb una sessió multitudinària

Els assistents hauran de portar roba còmoda i una estoreta per a participar en l’activitat aquest divendres 21 a les 19.30 hores

La plaça Major de Castelló celebra el Dia Mundial del Ioga amb una sessió multitudinària
19/06/2019 -

Coincidint amb el solstici d’estiu es commemora el Dia Internacional del Ioga i, com en moltes ciutats del món, Castelló el celebrarà amb activitats al carrer. El divendres 21 a partir de les 19:30 hores, la Plaça Major es convertirà en l’escenari ideal per a conéixer i practicar diferents modalitats de ioga: Kundalini, meditació, acroyoga, ioga terapèutic, Iyengar o Hatha entre altres.

Aquesta iniciativa, que compleix la seua cinquena edició, està organitzada pel Patronat d’Esports en col·laboració amb les diferents escoles de ioga de la ciutat. Segons el regidor de l’Ajuntament de Castelló Omar Braina, l’objectiu d’aquesta activitat és “celebrar i reivindicar el Dia Internacional del Ioga per a apropar aquesta disciplina a la ciutadania i que la gent de Castelló conega millor els beneficis per a la seua salut”.

Són set les associacions que participen en aquest esdeveniment, cadascuna des de la seua especialitat, i totes elles coincideixen que el ioga proporciona nombrosos beneficis per a la salut. María Igual, del Centre de Ioga Iyengar, destaca que l’esdeveniment del divendres serà “obert a totes les persones que vulguen conéixer les diferents tendències, especialitats i escoles de ioga de Castelló”.

L’activitat serà gratuïta i no requereix coneixement o pràctica prèvia en el món del ioga. L’únic requisit per a participar és portar roba còmoda i anar proveïts d’una estoreta per a realitzar els exercicis.

La programació prevista per a divendres que ve, 21 de juny, es divideix en 4 sessions: a les 19,30h acroyoga, ioga integral i kundalini ioga adaptat per a la maternitat i criança; a les 20’00h ioga terapèutic, ioga en parella i ioga Iyengar; a les 20’30h hatha ioga i hata vinyansa ioga; i a les 2’00h una sessió de ioga per a tots els públics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari