L'UJI se suma a la commemoració del Dia de les Universitats Saludables

Damián Llorens

L'UJI se suma a la commemoració del Dia de les Universitats Saludables
08/10/2019 -

El programa UJI Hàbitat Saludable ha aprofitat la jornada commemorativa de la creació de la Xarxa Espanyola d’Universitats Saludables (REUS) per a recordar la importància dels estils de vida en el benestar de les persones. En concret, els eixos temàtics se centren en hàbits tan fonamentals com l’alimentació i l’activitat física.

Per a això, al llarg del dia, s’ha distribuït fruita de temporada al campus universitari; així com algunes pautes senzilles que permeten preparar i conservar menjars fàcils i saludables. Al mateix temps, s’han realitzat accions de sensibilització per a conscienciar sobre la importància de mantenir estils de vida saludable, animant a participar en accions continuades de l’UJI com ara les programades pel Servei d’esports o la consulta de nutrició. Dins d’aquesta campanya, també s’emmarquen accions que tindran lloc durant el mes d’octubre com un curs per a gestionar l’estrés i un taller de cura postural que començarà aquesta mateixa setmana. A més, dijous que ve 17 d’octubre entre les 11 i les 13 hores, es realitzarà un taller de reparació de bicicletes, amb la finalitat de promoure l’ús d’un transport saludable i sostenible entre la comunitat universitària.

Durant aquest 8 d’octubre, l’UJI també s’ha sumat al #reto5mil que pretén visibilitzar la importància de la cooperació i la solidaritat en la cura de la salut. En concret, aquest repte en el qual participen les universitats de la REUS, pretén implicar la comunitat universitària en la donació de sang perquè, més enllà de ser una cosa puntual, es convertisca en un hàbit. Per a això, a l’edifici de Rectorat, s’ha instal·lat un punt de donació de sang accessible per a tots els membres de la comunitat universitària.

A partir d’aquestes accions, l’UJI continua sumant esforços per a potenciar la Universitat com un entorn promotor de salut en pro del benestar de la comunitat universitària i de la societat en el seu conjunt.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari