Castelló aprova dos festius locals per a 2021

El ple de l’Ajuntament ha aprovat les festes locals per a la ciutat

Castelló aprova dos festius locals per a 2021
27/11/2020 -

Malgrat que els desplaçaments podrien continuar marcats per la pandèmia, ja està clar quins són els dies festius a Castelló de 2021. Dues dates que l’Ajuntament de Castelló ha aprovat per ple i que resolen els dubtes dels veïns i veïnes.

D’aquesta manera, a la ciutat serà considerat festiu local el dilluns de la setmana de les Festes de la Magdalena, el 8 de març, i el dia de la festivitat de Sant Pere, patró de Castelló i protector dels pescadors, el dimarts 29 de juny.

En la proposta que ha aprovat el ple de l’Ajuntament consta que hi haja o no hi haja festes de la Magdalena i existisca o no existisca la possibilitat de realitzar celebracions multitudinàries, aquests dos dies seran festius en 2021 a Castelló. Aquest suggeriment ha comptat amb els vots a favor de tots els grups municipals.

En l’últim ple també s’ha aprovat una modificació de les ordenances fiscals, amb baixades d’impostos premiant el ‘verd’ i l’adhesió de Castelló a la Xarxa d’Entitats per al Desenvolupament Local. Igualment s’han acceptat les condicions de la Generalitat per a delegar a l’Ajuntament les competències d’actuació en el col·legi Mestre Canós, en el marc del pla Edificant.

Així mateix, s’ha aprovat una moció per a millorar la transparència dels sous i el patrimoni dels edils i una declaració institucional que reclama solucions a les inundacions en el barranc del Sol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari