Dimiteix el regidor i portaveu del PSOE a l'Ajuntament de Castelló, David Donate

El ja ex regidor d’Hisenda, Seguretat Pública i Emergències, Innovació Comercial i Consum Sostenible al·lega “desgast polític i personal”

Dimiteix el regidor i portaveu del PSOE a l'Ajuntament de Castelló, David Donate

David Donate, fins ara regidor d’Hisenda, Seguretat Pública i Emergències, Innovació Comercial i Consum Sostenible de l’Ajuntament de Castelló, així com portaveu del grup socialista, ha dimitit aquest matí, segons ha anunciat a través d’un comunicat. Donate ha al·legat “desgast polític i personal”, a més de “pèrdua d’il·lusió i de confiança en el projecte”.

Aquest és el comunicat:

“Durant el dia de hui he registrat davant la Secretària General del Ple de l’Ajuntament de Castelló la meua renúncia a l’acta de regidor de la corporació. Una decisió meditada i irrevocable que és el resultat d’un procés llarg de desgast polític i personal”.

“Vull agrair el treball i la col·laboració de les desenes de funcionaris i funcionàries amb les quals he compartit tantes hores d’esforç i treball i que han sigut imprescindibles perquè les meues idees hagen pogut servir, encara que siga una mica, a aquest Ajuntament i aquesta ciutat. També vull dirigir unes paraules d’afecte a la corporació municipal de la qual he sigut part i amb la qual he compartit tants moments importants per a la ciutat i per a mi, tant dels grups de govern com de l’oposició. Especialment, vull posar en valor el meu treball amb Ignasi Garcia i Fernando Navarro per a coordinar, cuidar i protegir l’Acord de Fadrell que amb molts errors està tractant de millorar la ciutat cap a un model més just i igualitari”.

“La meua dimissió és el resultat d’un procés gradual de perduda d’il·lusió i de confiança en el projecte que em va portar fins ací, per la qual cosa el més honest amb la ciutat i amb mi mateix és posar un punt final a aquesta etapa. No obstant això, la meua confiança ja com a ciutadà segueix amb el projecte progressista per a la ciutat i desitge que amb ell Castelló continue allunyant-se d’aqueix model irracional i que només li venia bé a uns pocs que durant més de 20 anys ens va governar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari