Quants diners ha deixat la Loteria de Nadal a la província de Castelló?

Ja es coneixen tots els números que han resultat premiats en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2022

Quants diners ha deixat la Loteria de Nadal a la província de Castelló?

Ja es coneixen els números que han sigut premiats en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2022. Una jornada que s’ha viscut des del Teatre Real de Madrid amb nervis, il·lusió i molta alegria per la pluja de milions que ha regat tots els racons del nostre país.

En concret, a la província de Castelló han sigut dues les ciutats agraciades en les quals s’han venut alguns dècims amb números premiats. En aqueix sentit, la Grossa de Nadal ha caigut aquest 2022 a la ciutat de Castelló de la Plana.

Així, en la capital castellonenca ha tocat el premi més important del sorteig que cada any se celebra el 2022. En aquest cas, el número premiat amb 4.000.000 a la sèrie i 40.000 euros al dècim ha sigut el 05490 que ha sigut venut en una administració de loteria situada en el centre comercial d’El Corte Inglés del Passeig de Morella.

D’altra banda, un quart premi ha caigut en la localitat d’Orpesa. Així, el número 25296 ha tocat en aquesta turística ciutat. Un quart premi que està recompensat amb 20.000 euros al dècim i 200.000 euros a la sèrie i que ha sigut venut en l’administració de loteria El Veler d’Or situada al carrer Goya número 65.

D’aquesta manera, a la província de Castelló no sols s’ha venut el número que ha sigut la Grossa del Nadal, sinó que també ha tocat un quart premi. Amb tot, la Loteria de Nadal aquest any 2022 ha deixat un total de 4,2 milions d’euros a la província.

Els números que han sigut premiats enguany en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal es poden revisar d’una manera fàcil i ràpida a través del sistema de comprovació que s’ha incorporat en la pàgina web de Loteries i Apostes de l’Estat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari