La ciutadania respon: El dispositiu policial de la Basílica per l'Ofrena no detecta incidents

Donate ressalta la “normalitat” amb la qual discorre la jornada i agraeix la responsabilitat en el compliment de les mesures

La ciutadania respon: El dispositiu policial de la Basílica per l'Ofrena no detecta incidents
13/03/2021 -

La Policia Local de Castelló ha posat en marxa hui un dispositiu especial de seguretat per a evitar aglomeracions entorn de la Basílica del Lledó davant la possible afluència de persones que puguen acostar-se per ser el dia en què s’haguera celebrat l’Ofrena de flors a la Mare de Déu, suspesa per la pandèmia en el marc de la cancel·lació de les festes de la Magdalena.

El regidor de l’àrea de Seguretat Pública i Emergències, David Donate, i la regidora d’Ermites, Pilar Escuder, han supervisat l’operatiu desplegat, amb reforç policial i de protecció civil al voltant de la Basílica del Lledó. “La jornada està discorrent amb normalitat en els voltants de la basílica, sense cap incidència fins a primera hora de la vesprada. La ciutadania ha entés que no hi havia ofrena perquè les festes estan suspeses i per a evitar qualsevol situació de risc sanitari i estan respectant les mesures preventives davant la covid-19, per la qual cosa vull agrair la responsabilitat dels i les castellonenques en el compliment de les restriccions també aquest dia”, ha explicat el regidor de Seguretat Pública i Emergències.

Així mateix, Donate ha recordat que durant tota la setmana de ‘no Magdalena’ s’ha desplegat un dispositiu especial, amb reforç policial en determinats punts i en dies destacats com el del passat diumenge en el paratge de l’ermita de la Magdalena. Aquest operatiu especial activat dissabte passat per a vetlar pel compliment de la normativa sanitària, i durant el qual s’han realitzat controls en colles i terrasses, llança un balanç de 122 propostes de sanció segons les últimes dades. D’elles, 35 són denúncies per molèsties i/o festes en domicilis particulars, 20 per consum d’alcohol en la via pública, 25 per reunions en la via pública superant el límit de quatre persones, 14 per incomplir el confinament nocturn, 26 per no portar màscara o portar-la indegudament i dues per infraccions en establiments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari