Diputació participa en la Fira TTR Bucarest

La Fira TTR Romania busca impulsar el turisme procedent de Romania a través de l’aeroport

Diputació participa en la Fira TTR Bucarest
26/02/2019 -

La Diputació de Castelló està participant des de dijous passat i fins demà diumenge en la Fira TTR Romania, que se celebra a Bucarest com a part del seu compromís per impulsar accions promocionals per a atraure més turisme procedent de Romania a la província a través de l’aeroport. Així, el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació compta en aquesta fira amb un estand propi en el qual a més de promocionar l’oferta turística de la província, té programada una completa agenda de reunions amb els principals turoperadores de Romania que ja en 2018 van visitar la província de la mà de la Diputació per a conéixer i programar la destinació en els seus catàlegs de vendes, com són Total Reisen, Cocktail Holidays o Travel Shop.

El vicepresident provincial i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “l’objectiu no és un altre que reforçar la presència de Castelló en el mercat romanés, recolzant-nos en la connexió aèria existent entre l’Aeroport de Castelló i Bucarest. La línia aèria Blue Air opera dos vols setmanals entre els mesos de juny i octubre i la companyia WizzAir que operarà dos vols setmanals a partir del 31 de març”.

En aqueix sentit, Martínez ha assegurat que “l’experiència que estan tenint els visitants que arriben a la província és bona, i tenim confirmats diversos que volen augmentar la seua cartera de clients a Castelló, la qual cosa ens ajuda a ser moderadament optimistes amb aquest mercat”.

Cal tindre en compte que, d’acord als objectius marcats en el Pla de Màrqueting Turístic consensuat amb el sector turístic provincial, municipis i Agència Valenciana de Turisme, la Diputació està implementant una estratègia promocional específica amb aquest mercat per constituir-se com a prioritari entre els internacionals per mantenir connexió aèria directa.

Diverses actuacions ja fetes

El treball promocional de la Diputació en el mercat de Romania ja compta amb diverses actuacions realitzades i que han tingut bons resultats. La participació en la fira d’aquests dies se suma a les presentacions de la destinació turística provincial ja realitzades a Bucarest, o les presentacions de la província a diversos turoperadores i líders d’opinió realitzades amb viatges de familiarització a Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari