Diputació i la Fundació Trinidad Alfonso impulsen el talent esportiu per a convertir Castelló en l'escenari de futures competicions estatals

El president José Martí i la diputada d’Esports, Tania Baños, han rebut l’equip de la fundació per a avançar en la construcció de ponts en benefici de la societat

Diputació i la Fundació Trinidad Alfonso impulsen el talent esportiu per a convertir Castelló en l'escenari de futures competicions estatals
21/08/2019 -

La Diputació de Castelló i la Fundació Trinidad Alfonso han començat a treballar per a impulsar el talent esportiu i posicionar la província com a escenari de les millors competicions de l’Estat. Així ho ha explicat el president de la institució provincial, José Martí, després d’haver-se reunit, al costat de la diputada d’Esports, Tania Baños, amb representants de la fundació, encapçalats per la directora, Elena Tejedor, i els caps de projectes Jordi Duran i Daniel Olmos.

Aquesta primera presa de contacte, en paraules de la diputada Tania Baños, ha sigut “molt fructífera” per la “bona predisposició” de totes dues parts per a col·laborar en la missió de fer de Castelló, a través de l’esport, una província millor. “Estem molt satisfets perquè compartim la mateixa filosofia de promoció de l’esport com a forma de vida i volem fer visible el talent que hi ha en aquesta terra d’esportistes”, ha expressat Baños, qui ha avançat que estudiaran com col·laborar en els tres camps d’actuació ja definits.

Aquestes línies d’actuació inclouen la promoció de Castelló com a terra d’esdeveniments esportius, “aprofitant que tenim un territori extens que combina i connecta a pocs quilòmetres el mar i la muntanya”; l’objectiu comú de donar suport als joves esportistes perquè puguen competir en els Jocs Olímpics i la promoció, des de molt xicotets, de l’esport entre la joventut.

Per a José Martí, “és essencial construir ponts entre institucions en benefici de la societat del benestar” i ha agraït el paper de la Fundació Trinidad Alfonso per la seua “gran aposta” per la província de Castelló. En els pròxims mesos hi haurà noves reunions per a acabar de perfilar les línies estratègiques i parlar d’accions concretes.

La Fundació Trinidad Alfonso va nàixer en 2011 amb l’objectiu de treballar per a irradiar la cultura de l’esforç a la Comunitat Valenciana. Durant aquest temps ha col·laborat amb la Marató de Castelló de la Plana, Mediterranean BTT i altres proves i ha becat i finançat projectes i esportistes de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari